Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

V torek, 23. maja obiščite našo stojnico na Festivalu goriške obrti in podjetništva

19/05/2023
oglas_festival_2023_mini.jpg

Na Festivalu goriške obrti in podjetništva, ki se bo v središču Nove Gorice odvijal v torek, 23. maja 2023, se bo več tisoč obiskovalcem iz Slovenije in sosednjih držav predstavila Splošna bolnišnica "dr. Franca Derganca" Nova Gorica.

Osrednja zdravstvena ustanova v severno-primorski regiji se bo kot eden izmed glavnih akterjev na lokalni ravni predstavila kot zaupanja vreden zaposlovalec, ki nudi stabilno zaposlitev za nedoločen čas in redno mesečno plačilo. Ker nam je dobrobit naših zaposlenih na prvem mestu, nenehno vlagamo v izboljšanje organizacijske klime in odnosov ter nudimo svojim zaposlenim redna izobraževanja in karierno napredovanje.

Predstavitev šempetrske porodnišnice
Na Festivalu se bodo predstavile naše babice, medicinske sestre in zdravniki, ki porodnicam v šempetrski bolnišnici nudijo pozitivno porodno izkušnjo. V to se je že prepričalo veliko mamic. Po prenovi porodnega oddelka so jim na voljo eno ali dvo-posteljne sobe z lastnimi kopalnicami, kar omogoča vso potrebno intimo. Kot prve v Sloveniji imajo možnost uporabe CTG aparature s telemetrijo, ki lahko ves čas spremlja otrokovo počutje, tudi takrat, ko se porodnica med popadki sprehaja po porodnem bloku.

Simulacije in izobraževanja za ukrepanje v nujnih situacijah
Obiskovalci naše stojnice se bodo lahko preizkusili v simulacijah življenjsko ogrožujočih stanj, kako in kdaj uporabiti defibrilator, ter kako ukrepati ob poškodbah. Možne bodo tudi prijave na izobraževanja za pravilno ukrepanje v nujnih situacijah, ki jih bo organiziral Simulacijski Zdravstveno Izobraževalni Center.

Imate torej veliko tehtnih razlogov, da nas obiščite na Festivalu goriške obrti in podjetništva, ki se bo v središču Nove Gorice odvijal v torek, 23. maja 2023 od 11:00 do 21:00. Pridite, da skupaj spišemo eno lepo zgodbo!

Na kardiologiji skrajšujejo čakalne vrste in rešujejo celo zahodno Slovenijo
Za novorojenčke nov ultrazvok srca, kmalu tudi reanimacijske posteljice
Pridruži se gibanju - Čiste roke rešujejo življenja