Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

Pravno obvestilo

Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica. Splošna bolnišnica “dr.Franca Derganca” Nova Gorica lahko pravno obvestilo kadarkoli spremeni. Za uporabnike je zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spletne strani spremljate. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba spletnih strani Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica je dovoljena v obsegu in vsebinah, ki so objavljene na spletni strani, vendar ne morejo zamenjati in v celoti prevzeti vloge originalnih obvestil, navodil ali informacij Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica.

Nekatere informacije, objavljene na spletni strani Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica, so informacije javnega značaja..

Vsi uporabniki uporabljajo to spletno stran na lastno odgovornost. Vse informacije, dokumenti, gradiva in podobe, objavljeni na tej spletni strani, so informativnega značaja. Splošna bolnišnica “dr.Franca Derganca” Nova Gorica si bo prizadevala zagotavljati najboljše možno delovanje spletne strani ter pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani. Splošna bolnišnica “dr.Franca Derganca” Nova Gorica ne prevzema nikakršne odgovornosti za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani ali povezav na njih. Prav tako Splošna bolnišnica “dr.Franca Derganca” Nova Gorica ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi uporabniku nastala kot posledica uporabe informacij, dokumentov, gradiv in podob, objavljenih na spletni strani Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica. Informacije, dokumenti, gradiva in podobe, objavljeni na spletni strani, nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo uradnega besedila posameznega dokumenta Splošne bolnišnice “dr. Franca Derganca” Nova Gorica.

Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Vse informacije, dokumenti, gradiva in podobe, objavljeni na spletni strani, so predmet varstva avtorskih in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine in so uporabnikom na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Pri njihovi uporabi je treba kot vir navesti spletni naslov Splošne bolnišnice “dr.Franca Derganca” Nova Gorica (https://www.sbng.si).

Splošna bolnišnica “dr.Franca Derganca” Nova Gorica avtomatsko zbira podatke o uporabi spletne strani, predvsem podatke, katere strani oziroma podstrani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Zbrane podatke bomo uporabili le za lastne potrebe z namenom izboljšanja spletne strani oz. za vzpostavitev stika z uporabnikom, če bo le-ta izrazil takšno željo in za to podal privolitev.

Vse pravice pridržane.