Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

V šempetrski porodnišnici je tak luksuz kot v hotelu

29/01/2024
IMG_1684.JPG

''Stara sem 23 let in sem rodila prvič. To bolnišnico sem si izbrala, ker mi je najbližja. Jaz sem bila rojena v tej bolnišnici, zdaj je bil tukaj rojen tudi moj otrok. Nisem imela nekih velikih pričakovanj, a sem mislila, da bo šlo malo bolj hitro. Najprej sem imela šest ur popadkov, potem sem dobila epiduralno anestezijo in nato je trajalo še šest ur.

Pred porodom me je bilo strah epiduralne anestezije, ker sem prebirala različne informacije na internetu. A sem potem videla, da bi bilo bolje, če tega ne bi počela. Osebje v porodnišnici mi je natančno razložilo, kako poteka epiduralna anestezija in vse se je dobro izteklo. Izkušnja na porodu je bila zelo lepa. Ekipa v porodnem bloku je odlično poskrbela zame in za mojega otroka. Prostori so moderni. Je kot v hotelu. Hrana je super. Tudi cimro imam super,'' je svojo prvo izkušnjo rojevanja v šempetrski porodnišnici opisala Kristin Šuligoj.

''Prvega otroka sem rodila tukaj v Šempetru, drugega v Ljubljani in zdaj smo spet tukaj. Osebje v Šempetru je bilo že pri prvem otroku odlično. Tudi posadka pri porodu je bila takrat ista kot zdaj. Zanimivo naključje. Prostori pa so v primerjavi z letom 2018, ko sem tukaj rodila prvega otroka, pravi luksuz. Hotel. Drugega otroka sem šla rodit v Ljubljano, ker je bil nedonošenček. Rodil se je namreč v 33. tednu. Mislila sem, da bo tretji porod najlažji, a je bil kar najtežji. Sicer je zdaj vse OK. Nama je tukaj super. Bi še kar ostala. Ko se vrneva domov, vem, da bo s tremi otroci Idrija, a takšno je pač življenje,'' pa je svojo drugo izkušnjo s šempetrsko porodnišnico razkrila Meta Valentinčič.

V šempetrski porodnišnici bo v kratkem možen odpust mamice in novorojenčka že drugi dan po porodu.

Imamo proste ginekologe. Izberite svojega.

V Šempetru brezplačni pregled nuhalne svetline skupaj z dvojnim hormonskim testom za nosečnice.

Galerija