Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

Zlati Alan, srebrna Dina, bronasti Silvana, Adolf in Mitja, naš velik poklon!

07/06/2024
Medaljisti SB Nova Gorica na športnih igrah zaposlenih 2024.

 

Šempetrska bolnišnica je ponosna na Alana Birso, Dino Cencič, Silvano Pavšič, Adolfa Frančeškina in Mitjo Miklavca, ki so našo zdravstveno ustanovo zares vrhunsko zastopali na Športnih igrah zaposlenih.

Voznik Alan Birsa je osvojil zlato medaljo v namiznem tenisu, upokojena zdravstvena administratorka Dina Cencič se je okitila s srebrom v kegljanju, zdravstvena administratorka Silvana Pavšič, mavčar Adolf Frančeškin (kegljanje) in telefonist-receptor Mitja Miklavc (tenis) pa so si priigrali bronasto kolajno.

10. Športne igre zaposlenih so se dogajale v Športnem parku v Novi Gorici, kjer so se udeleženci pomerili v devetih športnih disciplinah: malem nogometu, košarki 3×3, odbojki, teku, plavanju, kegljanju, badmintonu, namiznem tenisu in tenisu.

Velik športni dogodek je organizirala Športna zveza Nova Gorica v sodelovanju z lokalnimi športni društvi in posameznimi športnimi delavci.

V lepem vremenu je bilo na prizoriščih čutiti pravo športno borbenost, sproščeno vzdušje in fair play. Namen projekta - spodbuditi  poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom - je bil vsekakor dosežen.

Organizatorji so se zahvalili odgovornim v podjetjih, ki podpirajo gibanje in zdrav način življenja svojih zaposlenih. Dogodek so podprli Mestna občina Nova Gorica in Fundacija za šport.