Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

Z dobrodelno dražbo povezujemo našo regijo. Podprite nas.

21/12/2023
Zemono-96.jpg

Z dobrodelno dražbo za nakup grelno-reanimacijske posteljice za novorojenčke in ostalo opremo za pediatrični oddelek šempetrske bolnišnice smo povezali glavne akterje naše regije. Podprite nas. 

''S tem dobrodelnim projektom smo povezali našo bolnišnico, predstavnike gospodarstva, lokalne skupnosti in lokalne vinarje. Smo priča zelo uspešni zgodbi. To je bil ognjeni krst za bolnišnico kar se tiče spletnih dražb. A načrtujemo že naprej, kako bi projekt še nadgradili. Upamo, da bo to postala tradicija. Ob tem ne pozabljamo na to, da so pacienti naša glavna skrb. Želimo le to, da se bolnišnica odpira navzven in da pokažemo, da se v bolnišnici dogajajo predvsem dobre zgodbe,'' je poudaril direktor šempetrske bolnišnice Dimitrij Klančič.

''Čeprav smo izvedli že veliko dobrodelnih akcij, takšne še nismo imeli. Najprej so bili namreč največji donatorji vrhunski vinarji, sedaj jim sledijo tudi drugi dobri ljudje. Odziv je lep. Do konca leta bomo še naprej aktivni pri pridobivanju novih vinarjev in pri promoviranju licitacije vin. Pokazalo se je, da so ljudje pripravljeni stopiti skupaj. Verjamem, da bo ta akcija postala tradicionalna in da bo imela vsako leto neko novo dodano vrednost,'' je optimistična ustanoviteljica Fundacije Vrabček upanja Darja Povšič Peršolja.

''Mislim, da nas samo združevanje pelje naprej. S tem dobrodelnim projektom smo povezali Brda, Kras in Vipavsko dolino. Imamo res eno čudovito regijo, ki nam jo zavida cel svet. Ne izgubljajmo časa s prerekanjem o tem, kdo je iz Zgornje Vipavske doline in kdo je iz Spodnje Vipavske doline. Stopimo skupaj, odprimo našo regijo in zadihajmo s polnimi pljuči. Odločno podprimo dobrodelni projekt šempetrske bolnišnice,'' ni skrival navdušenja glavni podpornik dobrodelnega projekta Tomaž Kavčič, ki je postal tudi ambasador Vrabčka upanja.

''Odlični promotorji so naši ambasadorji, ki nesebično pomagajo in odpirajo vrata, tudi v svet. Eden takih bo brez dvoma Tomaž Kavčič, kuharski mojster, ki smo mu podelili naziv ambasador Vrabčka upanja. Tomaž je oseba, ki je že doslej veliko pomagal na najrazličnejše načine, je pa tudi oseba, ki ne želi tega obešati na veliki zvon. Lahko rečem, da je dobrosrčen in iskren v svojih dejanjih, zato sem prepričana, da bomo skupaj veliko naredili,'' pa je dejala predsednica Fundacije Vrabček upanja Martina Arčon.

Dobrodelna dražba vin intenzivno poteka vse do 31. decembra.

VEČ O DRAŽBI

Donacije

Pošljite SMS

SMS s ključno besedo BOLNICA5 ali BOLNICA10 na 1919.

Podjetja

Podjetja lahko izkoristite davčno olajšavo za donacijo Fundaciji Vrabčku upanju v višini 1 % obdavčenega prihodka podjetja v davčnem obdobju.

Bančno nakazilo

bančno aplikacijo skenirajte QR kodo:
Donacije zbira Fundacija Vrabček upanja na bančni račun IBAN SI56 0475 0000 1565 243 NOVA KBM d.d., namen DONACIJA ZA BOLNICO NOVA GORICA.

7444626291252039_image-13.jpg

Galerija