Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

Vaše dobrodelno srce za pediatrični oddelek

04/01/2024
Zemono-61.jpg

V dobrodelni akciji za nakup grelno-reanimacijske posteljice za novorojenčke smo z vašo pomočjo zbrali 16.154,00 evrov. Denarna sredstva smo zbirali preko spletne dobrodelne dražbe vrhunskih vin briških, vipavskih in kraških vinarjev. Za to priložnost je vsak vinar izbral svoje najbolj priljubljeno vino. Med njimi najdemo vina, ki jih ni več mogoče kupiti ter zadnje primerke izjemnih letnikov.

To so steklenice, ki bodo kupce spominjale na posebne priložnosti, kot so praznovanja rojstnih dnevov, porok, obletnic pomembnih dogodkov, različna srečanja ...

Za grelno-reanimacijsko posteljico za novorojenčke ste lahko donirali tudi s pošiljanjem SMS sporočil, preko bančnih nakazil s QR kodo, podjetja pa so lahko izkoristila davčno olajšavo v višini 1% obdavčenega prihodka podjetja v davčnem obdobju.

''Zelo sem vesel izkupička dobrodelne akcije – 16.154,00 evrov. Preko rednih donacijskih pogodb v decembru smo prejeli še kar nekaj dodatnega denarja, tako da lahko govorimo o skupni vrednosti okoli 40 tisoč evrov. Najprej bomo kupili grelno-reanimacijsko posteljico za novorojenčke. Ves denar, ki bo ostal, pa bomo namenili za potrebe pediatričnega oddelka. Zahvaljujem se vsem vinarjem, ki so darovali vsa ta vrhunska vina, vsem, ki so kupili ta vina in prav vsem, ki so preko SMS-ov in TRR-ja donirali bolnišnici. Tukaj gre za naše paciente in se pravzaprav v njihovem imenu zahvaljujem za vse dobro, kar ste ljudje in podjetja namenili pediatričnemu oddelku. Posebna zahvala gre Tomažu Kavčiču, ki je zelo pripomogel pri izvedbi dobrodelne akcije. Zaradi nje je bolnišnica postala povezovalni člen v regiji. Vidim pa še tudi veliko priložnosti za nadaljnjo rast in povezovanje,'' je nad uspešno dobrodelno akcijo navdušen Dimitrij Klančič, direktor Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica.

Vse o dobrodelni dražbi za nakup grelno-reanimacijske posteljice za novorojenčke