Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

V enem tednu do 11 tisoč evrov (FOTOGALERIJA)

15/12/2023
Zemono-188.jpg

Z dobrodelnim dogodkom na Zemonu je šempetrska bolnišnica odločno podprla licitacijo vrhunskih briških, vipavskih in kraških vin. V enem samem tednu smo v sodelovanju s Fundacijo Vrabček upanja za nakup grelno - reanimacijske posteljice za novorojenčke zbrali več kot 11 tisoč evrov. Direktor šempetrske bolnišnice Dimitrij Klančič je na Zemonu dobil potrditev, da se bolnišnica v dobrodelnem projektu trudi za pravo stvar: ''Dobrodelno prireditev na Zemonu ocenjujem kot zelo uspešno. Vinarji in podjetniki, ki so se udeležili dogodka, so pokazali izjemno naklonjenost bolnišnici. Računam na to, da bo licitacija vrhunskin vin uspešna. Ciljam na 50.000 evrov.''

''Kar je najpomembnejše, je to, da na glas govorimo o tej dobrodelnosti, ki je vtkana v to licitacijo res posebnih vin. Dajmo, pristopimo k temu dobrodelnemu projektu za pediatrični oddelek šempetrske bolnišnice. Po duši sem optimist, zato verjamem, da bomo do Novega leta zbrali 25 tisoč evrov,'' je povedal Tomaž Kavčič, glavni donator dobrodelnega projekta zbiranja sredstev za nakup grelno-reanimacijske posteljice za novorojenčke. Kuharskega mojstra je Fundacija Vrabček upanja počastila z nazivom Ambasador projekta Vrabček upanja potuje.

Darja Povšič Peršolja, ustanoviteljica Fundacije Vrabček upanja je tudi navdušeno razložila: ''Zelo verjamem, da bomo dosegli zastavljen cilj – da bomo z donacijami kupili posteljico za pediatrični oddelek šempetrske bolnišnice. V vsako akcijo vstopim z optimizmom in tudi v to sem. Seveda pa moramo biti še naprej aktivni, da bomo na koncu dosegli dober rezultat.''

Dobrodelna dražba vin se nadaljuje do 31. decembra.

VEČ O DRAŽBI

Donacije

Pošljite SMS

SMS s ključno besedo BOLNICA5 ali BOLNICA10 na 1919.

Podjetja

Podjetja lahko izkoristite davčno olajšavo za donacijo Fundaciji Vrabčku upanju v višini 1 % obdavčenega prihodka podjetja v davčnem obdobju.

Bančno nakazilo

bančno aplikacijo skenirajte QR kodo:
Donacije zbira Fundacija Vrabček upanja na bančni račun IBAN SI56 0475 0000 1565 243 NOVA KBM d.d., namen DONACIJA ZA BOLNICO NOVA GORICA.

7444626291252039_image-13.jpg

Galerija