Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

Mi bomo na stojnici št. 62 pred upravno enoto Nova Gorica. Pridružite se nam!

22/05/2023
20230426_100505_1.jpg

Na Festivalu goriške obrti in podjetništva se bo Splošna bolnišnica "Dr. Franca Derganca" Nova Gorica predstavila na stojnici št. 62 pred Upravno enoto Nova Gorica in obiskovalcem ponudila pester program. S simpatično video predstavitvijo bo prikazala lepa poklica medicinske sestre in babice ter osvežila otvoritev novih prostorov za rehabilitacijo odraslih v Stari Gori.

Predstojnica ginekološko-porodniške službe Alenka Zavrtanik Čelan in babice vam bodo predstavile pozitivno porodno izkušnjo, ki jo lahko doživite v šempetrski porodnišnici.

Dobrodošlli tudi vsi, ki bi se radi preizkusili v temeljnih postopkih oživljanja, ki jih bo samo za vas demonstriral Simulacijski zdravstveno-izobraževalni center.

Na naši stojnici št. 62 pred Upravno enoto Nova Gorica vam bo naša kadrovska služba razkrila, kakšne so vaše zaposlitvene možnosti v naši bolnišnici, v kateri trenutno zaposlujemo okoli 1000 najrazličnejših profilov.

Iščemo zdravnike, diplomirane medicinske sestre, diplomirane zdravstvenike, srednje medicinske sestre, tehnike zdravstvene nege, fizioterapevte, radiološke inženirje, farmacevte, biologe, laboratorijske tehnike, farmacevtske tehnike, bolničarje, zaposlene v higiensko-transportni službi, kuharje, kadrovike, računovodje, pravnike, ekonomiste, nabavnike, pedagoške delavce, administratorje, oskrbovalce, vzdrževalce, pripravnike za različne poklice v zdravstvu.