Skoči na vsebino
Gumb išči Zapri iskalnik
+386 (0)5 330 1000

NUJNA VZDRŽEVALNA DELA 5.7. - 7.7. 2024, STARA BOLNIŠNIČNA STAVBA

05/07/2024

Spoštovani,

obveščam vas, da se bodo od petka, 5.7. 2024, od 15.00 do vključno nedelje, 7.7. 2024, izvajala nujna vzdrževalna dela, in sicer preklop nove glavne razdelilne elektro omare v stari bolnišnični stavbi. V tem času bo oskrba z električno energijo v stari bolnišnični stavbi zelo motena oziroma je v določenih intervalih sploh ne bo. Zato smo procese dela v stari bolnišnični stavbi prilagodili trenutnim razmeram, o čemer ste že bili obveščeni.

Poleg navodil o delovanju Oddelka za laboratorijsko diagnostiko in Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica (CTD NG) ter obvestila o nedelovanju cevne pošte, o čemer ste že bili obveščeni, vas dodatno obveščam, da bo v tem času (do ponedeljka, 8. 7. 2024, dopoldan) preseljen tudi Oddelek za ortopedijo, in sicer na lokacijo C-19 v zgradbi Urgentnega centra.

Posebej bi rad poudaril, da se v omenjenem terminu celoten objekt stare bolnišnične stavbe zaradi vzdrževalnih del šteje kot zaprt in se vanj ne vstopa, razen za potrebe nujnih storitev ostalih služb, ki bodo v tem času vseeno delovale po prilagojenem načinu dela, o čemer je osebje omenjenih služb že prejelo navodila.

Najlepša hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Erik Sedevčič, v. d. strokovnega direktorja